Ένα όνομα εμπνευσμένο από τον τόπο του, καθώς η Τήνος είναι ένα μέρος γεμάτο από θυμάρι γνωστό και ως “αθμάρ” στην τοπική τηνιακή διάλεκτο. Το Αθμάρ σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί να χαλαρώσετε στα φιλόξενα σκαλιά του, απολαμβάνοντας τη γραφική ατμόσφαιρα της κεντρικής πλατείας του Πύργου και τη θέα του περίφημου Πλατάνου.

Με έμφαση στις εκλεκτές πρώτες ύλες, τα ντόπια προϊόντα και έμπνευση από την παράδοση, προτείνει γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία γευστικών προτάσεων με βάση στα φρέσκα τοπικά υλικά! Για αυτόν τον λόγο επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας , περιορίζουμε την χρήση επεξεργασμένων πρώτων υλών και καθημερινά διενεργούμε ποιοτικό έλεγχο στις παραλαβές των προμηθειών μας.

Επισκεφθείτε μας, αν θέλετε να γευθείτε ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΝΟΥ  από μικρούς  παραγωγούς. Λιχουδιές όπως η παλαιωμένη γραβιέρα,  το μαλακό τυράκι, το λουκάνικο με μάραθο, η διάσημη αγκινάρα, τα 2 διαφορετικά αποστάγματα ρακής, τα καταπληκτικά κρασιά του νησιού μας καθώς και άλλα πολλά, σας περιμένουν εδώ για να σας ταξιδέψουν στον γαστρονομικό Τηνιακό παράδεισο! 

Ο κατάλογος των προϊόντων και των παραγωγών μεγαλώνει καθημερινά, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γευστικές προτάσεις του μενού μας!


Τον χώρο επιμελήθηκε η Αρχιτέκτων Ευαγγελία Αλβέρτη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Κινητό: 693.662.1441
Facebook Page: https://www.facebook.com/athmar.tinos
Instagram Page: https://www.instagram.com/athmar.tinos