Τρία αυτοκίνητα δώρο από τα SYN.KA, αυτά τα Χριστούγεννα

Αισιοδοξία, χαρά και 3 αυτοκίνητα δώρο από τα SYN.KA, αυτά τα Χριστούγεννα.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Και φέτος τα Χριστούγεννα, τα SYN.KA supers markets βρίσκονται δίπλα στους πελάτες τους, ανταμείβοντάς τους απλόχερα για την εμπιστοσύνη τους με μεγάλα δώρα!

Ιδίως τώρα που όλοι έχουμε ανάγκη να χαμογελάσουμε, να κοιτάξουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα, τα SYN.KA μας βάζουν στο χαρούμενο, γιορτινό κλίμα με τον μεγάλο διαγωνισμό «BONUS CAR», που θα αναδείξει 3 μεγάλους νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν 3 αυτοκίνητα Citroen C3, καθώς και 3.500 τυχερούς που θα κερδίσουν δωροεπιταγές για αγορές στα SYN.KA.

Οι πελάτες των SYN.KA supers markets μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσουν… Bonus Car, κάνοντας αγορές με την Bonus Card τους! Για κάθε αγορά αξίας 15€, κερδίζουν αυτόματα μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα 3 Citroen C3. Επίσης, αγοράζοντας προϊόντα που φέρουν το σήμα με το αυτοκινητάκι, κερδίζουν από μία επιπλέον συμμετοχή για κάθε προϊόν.

Τα SYN.KA supers markets παραμένουν δίπλα στον άνθρωπο, την κοινωνία και τον τόπο με υψηλό επίπεδο προϊόντων και εξυπηρέτησης και εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαρά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ψωνίζουμε, όπως πάντα, στα SYN.KA supers markets και βγαίνουμε κερδισμένοι!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter