Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Avance 7th Tinos Running Experience

Avance 7th Tinos Running Experience

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Φωτο: Βασίλης Λαμπίρης

«Το AVANCE 7th TINOS RUNNING EXPERIENCE 2022 , παρόλο την αδράνεια των δύο τελευταίων χρόνων λόγω της πανδημίας, κατάφερε να προσφέρει στους περίπου 900 συμμετέχοντες σε όλους τους αγώνες μία μοναδική αθλητική και όχι μόνο εμπειρία. 

Με το pasta party της Παρασκευής 3/6/22, προσφορά της MELISSA στο χωριό Καλλονή, να έχει δώσει την απαραίτητη ενέργεια και μία πολύ καλή διάθεση, ακολούθησε το Σάββατο το απόγευμα στις 4/6/22 ένα πλήρες πρόγραμμα. 

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τη συγκινητική συμμετοχή του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Τήνου με πλήθος κόσμου να χειροκροτεί. Ακολούθησαν οι παιδικοί αγώνες με εκατοντάδες παιδιά να τρέχουν και να χαίρονται τη συμμετοχή τους. Στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χιλιομέτρων ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον δεν το είχε ξαναζήσει να τρέξει στα πιο όμορφα κομμάτια της Τήνου, να κάνει μία αγωνιστική προσπάθεια και να δώσει ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 

Η πεζοπορική διαδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού μας (Ταραμπάδος – Κάμπος – Ανώγεια – Κιόνια) έδωσε την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν να ανακαλύψουν μία άλλη γοητευτική πλευρά της Τήνου. 

Η έλευση τόσων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αυστραλία, Ιταλία, Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία κ.ά.) μας ωθεί να συνεχίσουμε να υλοποιούμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό event. 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα όλων των αποστάσεων.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα event του τριημέρου, καθώς και ευχαριστήρια επιστολή για τους συνδιοργανωτές, τους εθελοντές, τους μεγάλους υποστηρικτές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στο έπακρο για την επιτυχία των αγώνων. 

Σας περιμένουμε του χρόνου στις 27 Μαΐου 2023 για το 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
6.4 ° C
6.4 °
6.4 °
60 %
11.5kmh
95 %
Τε
11 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
13 °
Κυ
11 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -