Αυριανή προβολή ταινίας στον Χειμερινό Σινεμά Τήνου

Η Tinos Cineφilia σας προσκαλεί στην επόμενη προβολή της την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Halaris Art and Coffee από τις 6.30μμ.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Είσοδος ελεύθερη – Προβολή 7.30μμ

Το Νησί των Σκύλων (Isle of Dogs) – Γουές Αντερσον – 2018 – 102′ – ΗΠΑ – Animation 

Με τις φώνες των Bill Murray, Jeff Goldblum, Edward Norton, Liev Schrieber, Scarlett Johansson…

‘Ενα 12χρόνο αγόρι, προστατευόμενος του διεφθαρμένου δημάρχου της πόλης, ξεκινά να βρει τον σκύλο φύλακά του, όταν ένα προεδρικο διάταγμα αποφασίζει ότι όλα τα σκυλιά της πόλης Μεγκασάκι θα μεταφερθούν σε μια τεράστια χωματερή που ονομάζεται Νησί των Σκουπιδιών.

Έναν γνώριμα τρυφερό, συναισθηματικά γενναιόδωρο και σπιρτόξο Γουές Άντερσον. Στο δεύτερο stop-motion animation φιλμ της καριέρας του έπειτα από το 2009 και τον Απίθανο Κύριο Φοξ, ο ιδιαίτερα δημοφιλής Αμερικανός δημιουργός διαχειρίζεται οικεία μοτίβα περί αγάπη, ελπίδας, και τοξικών στερεοτύπων, μέσα από την ιστορία ενός 12ου αγοριού, του Ατάρι Κομπαγιάσι, το οποίο ξεκινά μια περιπετειώδη αναζήτηση του Xσκύλου του Σποτς.

Το συμπαγές καστ των πρωταγωνιστών που δίνουν φωνή στην απίθανη αγέλη, και ουσιαστική μουσική υποστήριξη του Αλεξάνδρ Ντεσπλά, ενσωματώνονται οργανικά σε ένα πραγματικά θαυμάσιο οπτικό αποτέλεσμα.

Αυτή η ταινία δεν προορίζεται για παιδιά, αλλά μπορεί να προβληθεί από παιδιά ηλικίας 9-10 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter