Με άρωμα καλοκαιριού, παραδοσιακές γεύσεις και ζωντανή μουσική, η Ποταμιά Τήνου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη φετινή Γιορτή της Κάπαρης το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 21:00.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμιάς «Παναγία των Αγγέλων της Κιούρας» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προϊόντα της Τήνου.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό με βάση την κάπαρη, ενώ το γλέντι θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική με τους Οδυσσέα Τσουμπό, Παναγιώτη Μάνεση, Νίκο Στεφανή, Ιάκωβο Σκαλκώτο, Γιώργο Πιπέρη και Μαριέττα Ματθαιάσου.
Η είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με μετρητά.
Για τη διευκόλυνση του κοινού θα διατίθεται πούλμαν για τη μετακίνηση από τον χώρο του πάρκινγκ προς και από τον χώρο της εκδήλωσης.
Μια καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη γεύσεις, μουσική και παραδοσιακή φιλοξενία περιμένει όλους στην Ποταμιά.
















