Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τιμητική διάκριση για ξενώνα στην Τήνο

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 απονεμήθηκαν τα βραβεία GREEK HOTEL OF THE YEAR 2020 AWARDS σε εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα ( https://www.hoteloftheyear.gr/#viewAwards )

Στην κατηγορία “Παραδοσιακοί Ξενώνες – Living Space” βραβεύθηκε με Τιμητική Διάκριση – Honorable Mention ο Παραδοσιακός Ξενώνας TUTTI BLU TINOS LVING SPACE που βρίσκεται στη Μέση, εκπροσωπώντας επάξια το χωριό και το νησί μας.

Το Tutti Blu Tinos Living Space είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας στην κεντρική πλατεία του χωριού Μέση στην Τήνο. Είναι ένα παλαιό πέτρινο σπίτι του 1796. Η αρχιτεκτονική του αποτελεί τυπικό δείγμα Κυκλαδίτικης Λαϊκής Αρχιτεκτονικής και η ανακατασκευή του σε ένα συγκρότημα ανεξαρτήτων και αυτόνομων χώρων διαμονής έγινε με ιδιαίτερη επιμέλεια και σεβασμό στα παραδοσιακά στοιχεία της κατασκευής. Η φιλοξενία που προσφέρεται στοχεύει στο να κάνει τον επισκέπτη να νιώσει “σαν στο σπίτι του” και να ικανοποιήσει τις προσωπικές του απαιτήσεις.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της οικογενείας των ιδιοκτητών η συντοπίτισσα μας Μελίτη Μπαμπίλη – Θυμαρά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.