Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Το Blue Star Delos στην γραμμή της Τήνου

Αλλαγές στα δρομολόγια της ATTICA GROUP, στις γραμμές των Κυκλάδων, θα έχουμε το χρονικό διάστημα 28/3-30/4, σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες.

ΠΗΓΗ: www.ellinikiaktoploia.net

Έτσι, όπως βλέπουμε, το BLUE STAR DELOS, αφήνει το πρωινό δρομολόγιο, από Πειραιά για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη και δρομολογείται στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος-Θήρα, 4 φορές την εβδομάδα, από Τρίτη έως και Παρασκευή. Μάλιστα, κάθε Πέμπτη, το πλοίο της BLUE STAR FERRIES, στην επιστροφή του, από την Σαντορίνη, θα προσεγγίζει την Νάξο και την Πάρο και όχι την Μύκονο, την Τήνο και την Σύρο.

Στη γραμμή της Παροναξιας παραμένει το απογευματινό δρομολόγιο, με το BLUE STAR NAXOS να αντικαθιστά το BLUE STAR PAROS, συνεχίζοντας έτσι την εξυπηρέτηση της άγονης γραμμής των Μικρών Κυκλάδων

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -