Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Blue Star Paros: Εορταστικός χαιρετισμός στην Τήνο

πηγή και υλικό από το www.arxipelagos.gr

Σήμερα 30 Ιανουαρίου του 2023 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εύρεση της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης της Τήνου και οι επετειακοί εορτασμοί στο ιερό νησί είναι λαμπροί.

Έτσι κατά τη διάρκεια της δέησης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παντανάσσης, στα πλαίσια της λιτάνευσης της Αγίας Εικόνος, το πλοίο Blue Star Paros της Blue Star Ferries με πλοίαρχο τον Cpt Νικόλαο Γερακίτη, μεθόρμισε από το έξω λιμάνι όπου ήταν δεμένο, στο παλιό (μέσα) λιμάνι της Τήνου και απέδωσε τιμητικό χαιρετισμό με εντυπωσιακή μανούβρα συνοδευόμενη από πολλαπλούς συριγμούς, εκτοξεύσεις υδάτων, καπνογόνα και ναυτικές φωτοβολίδες, προσθέτοντας μια ακόμη εορταστική νότα στη μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την Εύρεση. Κατόπιν αναχώρησε για Σύρο – Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, αναχώρησε με τιμητικούς συριγμούς από το έξω λιμάνι της Τήνου με προορισμό τη Ραφήνα, το πλοίο Αικατερίνη Π της Fast Ferries, το οποίο λόγω της ημέρας ήταν σημαιοστολισμένο.

Yλικό από Tinos Today

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -