Η Blue Star διευκολύνει την επικοινωνία Σύρου-Τήνου

Νέα σινιάλα και νέες συνδέσεις από τα πλοία της Hellenic Seawys, τα οποία πλέον βάφονται στα χρώματα της Blue Star, με το αστέρι της εταιρείας στα φουγάρα τους.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Εφημερίδα Κοινή Γνώμη
www.koinignomi.gr

Η αρχή έγινε με το Νήσος Μύκονος, το οποίο με αλλαγμένα σινιάλα, γίνεται και τυπικά μέρος του στόλου της Blue Star, του ομίλου Attica, με το Νήσος Χίος να είναι το επόμενο, το οποίο θα ακολουθήσει τη μεταμόρφωση, με την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης του.

Το Blue Star Myconos ξεκίνησε ήδη τα δρομολόγια του αντικαθιστώντας το Νήσος Χίος, έως ότου και αυτό να επιστρέψει στις γραμμές του ως Blue Star Chios.

Εκτός όμως της εμφανισιακής αλλαγής των δύο πλοίων, σημαντική είναι και η αλλαγή σε ένα από τα δρομολόγια, καθώς η Blue Star αποφάσισε να προσθέσει στο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Ικαρία και Σάμο, την προσέγγιση και στην Τήνο, διευκολύνοντας κατά πολύ τους κατοίκους της, στην επικοινωνία τους με την πρωτεύουσα του νομού.

Το δρομολόγιο, του Blue Star Myconos, το οποίο ξεκίνησε ήδη, από Πειραιά κάθε Δευτέρα προς Σύρο, Μύκονο και Σάμο, πλέον μετά τη Σύρο προσεγγίζει και την Τήνο, διαμορφώνοντας το ταξίδι ως εξής: Αναχώρηση από Πειραιά κάθε Δευτέρα στις 16:00 προς Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ και επιστροφή κάθε Τρίτη, με αναχώρηση από το Βαθύ προς Καρλόβασι-Εύδηλο-Μύκονο-Τήνο-Σύρο-Πειραιά.

Το δρομολόγιο της Τρίτης διευκολύνει στο μέγιστο βαθμό τη σύνδεση της Τήνου, όπως και της Μυκόνου με τη Σύρο, καθώς φτάνει στις 08:15, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της Τήνου να εξυπηρετηθούν αυθημερόν στην πρωτεύουσα του νομού και να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς να επιβαρύνονται με διανυκτερεύσεις, καθώς η επιστροφή τους εξυπηρετείται με το δρομολόγιο του Blue Star Naxos, που στις 11:30 επιστρέφει από Σύρο στην Τήνο και τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter