Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Χώρος αποκομιδής απορριμμάτων όρμου Καρδιανής Τήνου

Πριν από 8-9 μήνες είχαμε δεσμευτεί πως θα προχωρήσουμε στην διαμόρφωση του χώρου αποκομιδής των απορριμμάτων στον όρμο της Καρδιανής. Μετά από ενέργειες του Προέδρου του χωριού μας Φίλιππου Οριάνου, (ο οποίος ανέλαβε όλο το βάρος του συντονισμού και της ολοκλήρωσης του) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, αλλά και με την συνεργασία και βοήθεια του Αδελφού Σωματείου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Πρέπει να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ: στους Νίκο & Σταυρούλα Δελατόλα που προσέφεραν πέτρα για το έργο, τις επιχειρήσεις του όρμου: «Ο ΝΤΙΝΟΣ» και «DEAR JOHN» και τον αγαπημένο μας Νίκο Χειλά, οι οποίοι προσέφεραν οικονομική βοήθεια για την ολοκλήρωση του.

Τον Δήμο Τήνου ο οποίος προμήθευσε όλα τα υλικά που χρειάζονταν για τις εργασίες.

Τον Φίλιππο Μαραβέλια ο οποίος ανέλαβε τις εργασίες διαμόρφωσης. Είναι μία απόδειξη πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για το χωριό μας και τον τόπο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους αυτούς οι οποίοι προσφέρθηκαν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και μία ευχή: να μην ξαναδούμε τον χώρο στο χάλι που ήταν πέρυσι, κάτι που όμως πρέπει να μας γίνει πεποίθηση και στάση ζωής.

Από την εφημερίδα: Τα νέα της Καρδιανής

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -