Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου: Η ισχύς εν τη ενώσει

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου ότι εκδόθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά Προσωρινή Διαταγή για αναστολή εκτελέσεως της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Η απόφαση του Συντονιστή ακύρωνε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου για τη μη  ίδρυση και λειτουργία υπεραγοράς με την επωνυμία LIDL Ελλάς ΑΕΒΕ στη Νάξο.

Σας είχαμε ενημερώσει με δελτίο τύπου με τίτλο ‘’Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου : συμβούλιο προς μίμηση’’ για τον ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα του Ναξιώτικου Συλλόγου ενάντια στις υπεραγορές, ο οποίος είχε αρωγό και σύμμαχο το ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ που ψήφισε ομόφωνα ΟΧΙ στην ίδρυση της υπεραγοράς LIDL στο νησί τους. Στη συνέχεια ο Σύλλογος προσέφυγε δικαστικά κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με το αποτελέσμα που σας προαναφέραμε.

Την ικανοποίηση αυτή ακολούθησε η απογοήτευση όταν κάναμε απολογισμό για την αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων από το εκάστοτε Τηνιακό Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τα πυρά που δεχτήκαμε ως Σύλλογος για την «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» του κοινού με τα δελτία τύπου μας.

Και ας μη βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν για Προσωρινή Διαταγή. Γιατί και σε προηγούμενη παρόμοια διεκδίκηση το 2014, όχι μόνο ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου με σύμμαχό του το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου αλλά το νησί ΝΑΞΟΣ και η τοπική αγορά – μικρομεσαίες επιχειρήσεις κέρδισαν και η υπεραγορά δεν έγινε.

Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό : Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

Σας παραθέτουμε το έγγραφο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για το παραπάνω θέμα, και σας επισυνάπτουμε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

Προς: Μέλη Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

Κοιν.: -Εμπορικοί Σύλλογοι Κυκλάδων  -Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.A. – Ε.Σ.Ε.Ε.  -ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Προσωρινή Διαταγή αναστολής εκτελέσεως της 31198/10-06-2019 απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ανακοινώνουμε στα μέλη μας και στο κοινό την Προσωρινή Διαταγή για αναστολή εκτελέσεως της 31198/10-06-2019 απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, που αφορούσε την ίδρυση και λειτουργία υπεραγοράς με την επωνυμία LIDL Ελλάς ΑΕΒΕ στη Νάξο. 

Πρόκειται για μια ακόμη νίκη της μικρομεσαίας Ναξιακής επιχείρησης  σε έναν αγώνα που θα συνεχιστεί ενάντια στις τεράστιες υπεραγορές της τάξεως μεγέθους 2,500 τ.μ. που έχουν σκοπό να δραστηριοποιηθούν στη μικρή μας οικονομική κοινωνία και να ισοπεδώσουν το μικρομεσαίο επαγγελματία.                    

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Κουτελιέρης                           Ευστάθιος Πολυκρέτης

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                     ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img