Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δανειστική βιβλιοθήκη από το Κέντρο Κοινότητας Τήνου

Στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τήνου δημιουργήθηκε μια δανειστική βιβλιοθήκη για παιδιά και εφήβους στο ισόγειο του δημαρχείου με σκοπό να συμβάλει στην προώθηση της φιλαναγνωσίας στο παιδικό και νεανικό κοινό του νησιού μας.

Η έναρξη λειτουργίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου, όταν μαθητές και δασκάλες του Παιδικού Σταθμού επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη ενημερώθηκαν για τους κανόνες, ξεφυλλίσαμε βιβλία και δανείστηκαν μερικά από αυτά.

Η δανειστική βιβλιοθήκη απαριθμεί αυτή τη στιγμή στα ράφια της πάνω από 400 τίτλους βιβλίων και καλεί παιδιά και νέους να την επισκεφθούν για να δανειστούν αλλά και να την εμπλουτίσουν σε περίπτωση που θέλουν να χαρίσουν κάποιο βιβλίο σε καλή κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δανεισμό επικοινωνείτε με το Κέντρο Κοινότητας εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -