Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Δελτίο Τύπου από το «Κοινό Τηνίων»

Δελτίο Τύπου ανεξάρτητης Δημοτικής κίνησης «Κοινό Τηνίων»

Τον τελευταίο καιρό θα λέγαμε ότι ζούμε «το θέατρο του παραλόγου».

Lockdown μέσα στο Lockdown , σχολεία κλείνουν κι ανοίγουν χωρίς λόγο, μέτρα «έξυπνα» που δεν βγάζουν πουθενά, χαλάρωση του Lockdown με 3000 κρούσματα και δεν φτάνουν όλα αυτά ξαφνικά το ένα κρούσμα μετά το άλλο εμφανίζεται στο νησί μας! Επιχειρήσεις κλείνουν προληπτικά , άνθρωποι μπαίνουν σε καραντίνα!

Χθες στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο διαβάσαμε ότι η εταιρία που έχει κατασκευάσει τα rapid test ήρθε στο νησί μας, επισκέφτηκε το ΚΥ και ούτε λίγο ούτε πολύ «κούνησε το δάκτυλο» της στο προσωπικό για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται αυτά τα τεστ!
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν!

Ποιος θα μας πει επίσημα τι έχει γίνει;

Τα τεστ ήταν προβληματικά ή όχι; Ήταν λάθος ή όχι;

Η Περιφέρεια, ο Δήμος, η διοίκηση του Κέντρου Υγειας, θα μας ενημερώσουν;
Ήρθε μια ιδιωτική εταιρία και χωρίς να έχει δώσει οδηγίες για το προϊόν που πούλησε, κατηγορεί το προσωπικό του ΚΥ ότι δεν τα χρησιμοποιεί σωστά! Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά και σήμερα απλά να είναι Κυριακή;

Καλούμε τους παραπάνω φορείς του νησιού μας να πάρουν θέση και να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας.

Πριν 30 ημέρες περίπου , ήμασταν έξω από το κέντρο υγειας και ζητούσαμε ΣΩΣΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ Δημόσια υγεία, αυτός είναι ένας ακόμη αγώνας που δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -