Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου

Δελτίο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη και ωμή αστυνομική βία που ασκήθηκε χθες 21/9 εναντίον κατοίκων της Τήνου που διαδήλωναν ειρηνικά κατά της εγκατάστασης αιολικού πάρκου με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανάμεσα στους διαδηλωτές 8 τραυματίες από τους οποίους, οι 2 παρέμειναν στο κέντρο υγείας του νησιού όλο το βράδυ.

Για άλλη μια φορά οι αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν ως υπεργολάβοι και σεκιουρητάδες των “επενδυτών”.

Είναι βαριές οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής του κ. Σιώτου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παρά τα κούφια λόγια, η όλη στάση τους και η ανυπαρξία οποιασδήποτε αντίδρασης τους όλο αυτό το διάστημα, διευκολύνουν τους σχεδιασμούς των επενδυτών .

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τη καταστολή και τη τρομοκρατία που εξαπέλυσε εναντίον του Τηνιακού λαού για να κάμψει τις δίκαιες αντιδράσεις του. Απαιτούμε να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις και να κάνει δεκτά τα αιτήματα των κατοίκων του νησιού.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Τήνου που παλεύουν ενάντια στην πολιτική που παραδίδει την ενέργεια στους επιχειρηματικούς ομίλους, μεταφέρουν τα οικονομικά βάρη στον λαό και καταστρέφουν το περιβάλλον.

Μόνο οι αγώνες μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια αυτά και ν’ ανοίξουν την προοπτική για το δικαίωμα ζωής και δράσης σε ένα αξιοπρεπές ανθρώπινο και δομημένο περιβάλλον.

22/09/21 Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
scattered clouds
8.4 ° C
9 °
8.4 °
64 %
3.9kmh
26 %
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
Πα
13 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -