Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Επιτυχημένη η διαδικτυακή ημερίδα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδικτυακή ημερίδα που οργάνωσε η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ με θέμα «Ψυχικές διαστάσεις της πανδημίας και ψυχική ανθεκτικότητα: ενήλικες, παιδιά, οικογένειες απέναντι σε μια νέα πραγματικότητα».

Ομιλητές ήταν οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας του κλιμακίου Τήνου, ο κ. Οικονόμου Αχιλλέας, Ψυχίατρος, η κα Αντωνοπούλου Βίκυ, Παιδοψυχίατρος και η κα Μαρία Βλαβιανού, Ψυχολόγος.

Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας σε επίπεδο ψυχικής υγείας παιδιών κι ενηλίκων και τρόποι προστασίας, οι εκδηλώσει άγχους στα παιδιά και τους εφήβους και η ενίσχυση μηχανισμών ψυχικής ανθεκτικότητας για το άτομο και την οικογένεια.

Συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα κι ακολούθησε συζήτηση.

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Παντελίδου Στέλλα, Επιστημονική Υπεύθυνη των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δυτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -