Διαδικτυακό στοίχημα: Να το κάνετε για διασκέδαση ή για χρήματα;

Όταν στοιχηματίζουμε, αναγκαζόμαστε να πάρουμε πολλές αποφάσεις, από το άθλημα/γεγονό που θέλουμε να στοιχηματίσουμε μέχρι τα στοιχήματα που θέλουμε να βάλουμε. Πριν καν αρχίσουν να στοιχηματίζετε, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε και να σκεφτείτε: γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό;

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Φυσικά, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια αρκετά περίπλοκη ερώτηση, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο δύο πιθανές απαντήσεις. Είτε θέλετε να στοιχηματίσετε για διασκέδαση είτε για κέρδος, όλα είναι ευκολότερα αν έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων όπως η σύνδεση Betshop.

Φυσικά, μπορείτε να τονίσετε ότι η διασκέδαση και το κέρδος δεν αλληλοαποκλείονται: επομένως μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αθλητικά σας στοιχήματα και μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ κάνοντας το. Γενικά, ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες στοιχηματισμού τείνουν να ευνοούν τη μια πτυχή έναντι της άλλης, ακόμα κι αν το κάνουν χωρίς να το γνωρίζουν.

Επομένως, ακόμη και πριν βάλετε ένα στοίχημα, προσπαθήστε να καταλάβετε ποιοι είναι οι στόχοι σας όταν στοιχηματίζετε στις αποδόσεις του αγαπημένου σας στοιχηματισμού. Ο καθορισμός των δικών σας στόχων θα έχει πράγματι σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική προσέγγισή σας, γιατί εάν ο στόχος σας είναι απλώς να διασκεδάσετε, τότε πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι θα συμβεί, εκτός από την πτυχή του κέρδους. Ωστόσο, εάν ο στόχος είναι να έχετε σταθερά και τακτικά κέρδη με την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα γίνονται πολύ διαφορετικά και πολύ πιο δύσκολα: για να βγάλετε κέρδος πρέπει να είστε πραγματικά πρόθυμοι να μάθετε, να εφαρμόσετε μια στρατηγική, να είστε επίμονοι και να μην σας πιάνουν τα συναισθήματα.

Με αυτό το ξεκάθαρο, είναι δυνατό να κάνετε μια μικρή αυτοανάλυση για να καταλάβετε εάν είστε ένας παίκτης που θέλει απλώς να διασκεδάσει ή που έχει ως κύριο στόχο το κέρδος. Πρώτα, ωστόσο, συνοψίζουμε τέσσερα βασικά στοιχεία, στα οποία αξίζει να σταθούμε:

Οι περισσότεροι αθλητικοί παίκτες χάνουν χρήματα.

Η απώλεια χρημάτων μπορεί ακόμα να είναι διασκεδαστική.

είναι δυνατό να αποκτήσουν μακροπρόθεσμα κέρδη από το στοίχημα.

Το να βγάλεις χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα δεν είναι εύκολο.

Τώρα, στην παραπάνω λίστα, το πρώτο στοιχείο μάλλον δεν θα σας εκπλήξει. Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν σε αθλήματα βιώνουν απώλειες. Εν ολίγοις, μπορεί να κερδίζουν πού και πού, αλλά συνολικά θα καταλήξουν να χάσουν χρήματα. Από την άλλη, αν δεν συνέβαινε αυτό, οι στοιχηματικές εταιρίες θα είχαν κλείσει τις πόρτες τους εδώ και καιρό.

Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος δεν τους πειράζει να χάσουν χρήματα λόγω του αντικειμένου νούμερο δύο στην παραπάνω λίστα: ενώ η απώλεια χρημάτων δεν συμβάλλει άμεσα στο να γίνει διασκεδαστικό το αθλητικό στοίχημα, αυτό δεν σημαίνει ότι το να χάσεις χρήματα δεν είναι διασκεδαστικό. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ερμηνευθεί το παραπάνω γεγονός ως απώλεια χρημάτων.

Αν το στοίχημα είναι μια μορφή ψυχαγωγίας, τότε τα χρήματα που δαπανώνται για στοιχήματα μπορούν απλά να θεωρηθούν «κόστος» ψυχαγωγίας. Πολλές άλλες μορφές ψυχαγωγίας κοστίζουν χρήματα και… γιατί τα αθλητικά στοιχήματα να είναι διαφορετικά;

Έτσι, φτάνουμε στο τρίτο σημείο, που είναι η δυνατότητα να βγάλουμε μακροπρόθεσμα κέρδη από το στοίχημα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να κερδίσεις τους στοιχηματιστές και να κερδίσεις από τα αθλητικά στοιχήματα. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει: ακόμα κι αν οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν προφανώς ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι των πελατών τους, αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να ξεπεραστεί και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κερδίζουν συνεχώς χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα.

Ωστόσο, και φτάνουμε στο τέταρτο σημείο, το ότι είναι δυνατό δεν είναι το ίδιο με το να είναι εύκολο. Και αυτός είναι ο λόγος που το σημείο νούμερο τέσσερα στη λίστα τονίζει έντονα πώς το να κερδίσετε χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Οποιοσδήποτε έχει την ευκαιρία να κερδίσει χρήματα, αλλά για να έχετε οποιαδήποτε ελπίδα για την επίτευξη αυτού του στόχου, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους τέσσερις παράγοντες, μπορείτε τελικά να επιλέξετε ποια στοιχηματική προσέγγιση πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη για εσάς. Θα προτιμούσατε να εστιάσετε στη διασκέδαση ή θα καταβάλετε την επιπλέον προσπάθεια που απαιτείται για να βγάλετε κέρδος;

Σημειώστε, όταν προσπαθείτε να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, ότι δεν υπάρχει «σωστή» απόφαση! Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή: σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία και χαίρονται να χάνουν ή/και να ξοδεύουν χρήματα σε αυτόν τον μηχανισμό ψυχαγωγίας. Άλλοι προτιμούν να παίρνουν τα πράγματα πιο σοβαρά και κάνουν ό,τι μπορούν για να νικήσουν τους στοιχηματιστές. Και αυτή η δεύτερη προσέγγιση, προσέξτε, είναι επίσης σωστή.

Τέλος, να θυμάστε ότι η διασκέδαση και το κέρδος δεν αλληλοαποκλείονται. Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείτε να στοιχηματίζετε για διασκέδαση, αλλά ίσως προσπαθήσετε να καταβάλετε λίγη περισσότερη προσπάθεια για να είστε κερδοφόροι. Και αν στοιχηματίσετε για κέρδος και πετύχετε, πιθανότατα θα καταλήξετε να διασκεδάσετε κι εσείς.

Τώρα, εάν στοιχηματίζετε κυρίως στη διασκέδαση, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε τις ακόλουθες ερωτήσεις: Μπορώ να συμφωνήσω να χάσω χρήματα; Μπορώ να παίξω υπεύθυνα;

Εάν απαντήσατε ναι στο amb τις ερωτήσεις, δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνετε το στοίχημα σε αθλήματα, δηλαδή το στοίχημα ως μορφή ψυχαγωγίας. Εάν απαντήσατε όχι σε καμία από αυτές τις δύο ερωτήσεις, το στοίχημα μπορεί να μην είναι για εσάς.

Από την άλλη, εάν στοιχηματίζετε κυρίως για κέρδος, κάντε τις ακόλουθες ερωτήσεις: Έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσω στο στοίχημά μου; Είμαι έτοιμος να μάθω όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις;

Εάν απαντήσατε ναι και στις δύο ερωτήσεις, έχετε κάνει καλή αρχή. Συνεχίστε να μελετάτε και να διαμορφώνετε τη στρατηγική σας, καθώς εδώ πρέπει να ξεκινήσετε να χτίζετε την «καριέρα» του παίκτη σας. Εάν απαντήσατε όχι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, ίσως είναι καλύτερο να εστιάσετε στη διασκεδαστική πλευρά του στοιχήματος, τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορείτε πάντα να αρχίσετε να παίρνετε τα πράγματα πιο σοβαρά στην πορεία!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter