Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Διακοπή ρεύματος αύριο στην Τήνο

Ανακοινώνεται προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Κέντρο Υγείας – Πυροσβεστική, την Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου και από ώρα 08.00 έως 15.00. Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της περιοχής ότι για να εκτελεσθούν τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει η προαναφερθείσα διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

|—|

Προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Αγίου Φωκά – Αγκάλη – Κατώ από Πυροσβεστική, την Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου και από ώρα 13.00 μέχρι 15.00. Ειδοποιούνται οι κάτοικοι της περιοχής ότι για να εκτελεσθούν τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει η προαναφερθείσα διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγο αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -