Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Διακοπή ρεύματος στην πόλη της Τήνου

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλης της Τήνου, τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και από ώρα 08.00 έως 12.00.

Η διακοπή θα ισχύει για τις ακόλουθες περιοχές: Μεταξύ των οδών, Παλιός δρόμος Παναγίας- Ν. Λούβαρη – Φαλιερου. Αγία Παρασκευή έως Λύκειο. Ζαννάκη ΑΛαβάνου – Λ. Κατσώνη – Ηλ. Γάφου – Αρχ. Ιερονύμου – Ζαννάκη Αλαβάνου – Παραλία έως παλιό Δρόμο Παναγίας.

κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των περιοχών ότι για να εκτελεσθούν τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, για γίνει η διακοπή του ρεύματος. Έτσι, για λόγους ασφάλειας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πώς θα παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά τους μαθήματα τα παιδιά αυτών των περιοχών που δεν θα έχουν ρεύμα; Μήπως ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να κάνει το έργο το ΣΚ και όχι τη Δευτέρα; Ο κάθε φορέας ό,τι τον βολεύει αποφασίζει και ανακοινώνει, χωρίς ευαισθησία και συναίσθηση των επιπτώσεων που θα έχουν οι μονομερείς του αποφάσεις.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.