Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2025, στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, απονεμήθηκαν την Τετάρτη στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη σε μια πολύ ξεχωριστή τελετή.
Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ανέδειξαν φέτος 88 εστιατόρια που τιμούν την εθνική μας γεύση είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη εκδοχή της.
Από την Τήνο μας βραβεύτηκαν τρία (3) εστιατόρια
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ / ΤΗΝΟΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σεφ: Αντώνης Ψάλτης
ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ / ΤΗΝΟΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σεφ: Αντωνία Ζάρπα
ΜΑΡΑΘΙΑ / ΤΗΝΟΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σεφ: Μαρίνος Σουράνης