Διαμαρτυρία Προέδρου Δημ. Συμβουλίου Τήνου προς Α.Τ. Τήνου και Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων

Επείγουσα αναφορά -διαμαρτυρία απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Μαρκουΐζος προς το Α.Τ. Τήνου και την Αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά  και κύριε Διοικητά, 

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (βλ. tinos today) τις επιβληθείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τήνο, με σχετική ανακοίνωσή σας και ιδίως όσον αφορά την αναφερόμενη στην ανακοίνωση ‘χωμάτινη οδό’ που άπτεται των αρμοδιοτήτων μας, καθότι δυνάμει του  υπ’ αριθμ  3862/ 26 Απριλίου 2018 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου,  βεβαιώνεται ότι: “Ο πρώην Δήμος Εξωμβούργου, εκτέλεσε… το έργο με τίτλο “Δρόμος Μύλοι – Θεοτόκου Δ.Δ Υστερνίων Δήμου Εξωμβούργου”, από την περιοχή Μύλοι των Υστερνίων Τήνου και μέχρι τον Ιερό Ναό της Θεοτόκου (Β’ Εύρεση)…” χωρίς την έγκριση του καθ’ ύλην και κατά τόπου αρμοδίου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου. 

Ως εκ τούτου, διαμαρτυρόμαστε έντονα και σας καλούμε να προβείτε στις δέουσες και νόμιμες ενέργειες για την επανόρθωση της εν λόγω πλημμέλειας σας.

Με εκτίμηση 

Πέτρος Μαρκουίζος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter