Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Διασφαλίζεται η συνέχιση της λειτουργίας του Δημοτικού Σφαγείου Τήνου

«Αντιμετωπίζεται ένα πρόβλημα του παρελθόντος και διασφαλίζεται η συνέχιση της λειτουργίας του Δημοτικού Σφαγείου.»
Μετά από πολύμηνες και κοπιώδεις διαπραγματεύσεις και δικαστικούς αγώνες, υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση ρύθμισης του δανείου της Δημοτικής μας Επιχείρησης Σφαγείου και πετύχαμε την επ΄αόριστον αναστολή του πλειστηριασμού του ακινήτου του Σφαγείου, που είχε ορισθεί για τις 03.05.2023.

Με ομόνοια και ομοψυχία, καταφέραμε να εγκριθεί από τη διαχειρίστρια εταιρεία και το fund του εξωτερικού, μια βιώσιμη ρύθμιση του καταγγελμένου δανείου και να δοθεί επιτέλους λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα του νησιού μας.

Το δάνειο από την Τράπεζα Eurobank από το 2009 και η διαχρονική αδυναμία εξυπηρέτησής του από το πάντοτε ελλειμματικό Σφαγείο, αποτελούν ζητήματα που παρότι δημιουργήθηκαν στο σχετικά μακρινό παρελθόν αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη σημερινή Δημοτική Αρχή με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -