Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Πήγασος – Τήνος «Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του Κορωνοϊού»

Αυτό που προέχει σήμερα στην συγκυρία της πανδημίας είναι η διασφάλιση της υγείας μας. Όλοι μας οφείλουμε να δρούμε με υπευθυνότητα,σεβόμενοι τους κανόνες που προστάζει η περίσταση και κυρίως τους συνανθρώπους μας. Σας παροτρύνουμε και εμείς να #menoumespiti με τις μόνο απολύτως αναγκαίες επαφές.

Το συνεργείο μας υποχρεούται να είναι ανοικτό.

Για να προστατέψουμε λοιπόν όλοι μας, λαμβάνουμε επιπλέον μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του ιού τόσο στο γραφείο όσο και στο χώρο εργασίας.

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο 2283025580 και το τηλέφωνο τις οδικής βοήθειας 2283022222 θα είναι 24 ώρες διαθέσιμο όπως και το email: info@pegasus-tinos.gr
  • Η παραλαβή και η παράδοση του οχήματος σας θα γίνεται από το σπίτι σας χωρίς να χρειάζεται εσείς να μετακινηθείτε.
  • Όλα τα σημεία επαφής κατά την επισκευή στο όχημα σας ντύνονται με προστατευτικές μεμβράνες πχ τιμόνι, καθίσματα, λεβιές, χειρόφρενο και χερούλια.
  • Πριν την παράδοση καθαρίζουμε το όχημα σας και τα σημεία επαφής απολυμαίνονται με χρήση αντισηπτικού, όζον και με λάμπες UV.
  • Οι τεχνίτες με υπευθυνότητα λαμβάνουν όλα τα μέτρα πρόληψης και χρησιμοποιούν τα μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια).

Με αίσθημα ευθύνης και συνεχίζουμε την λειτουργία μας. Το επάγγελμα μας άλλωστε μάς έχει μάθει να προσέχουμε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -