Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Δήμαρχος Τήνου: «Συνάντηση για ζητήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων»

Ανακοίνωση του δημάρχου Τήνου για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο. Η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει χαρακτηριστικά

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο για ζητήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων του νησιού μας, ενόψει και της νέας σεζόν.

Mεταξύ άλλων, συζητήθηκε ο υπό εξέλιξη καινοτόμος διεθνής διαγωνισμός που προκήρυξε ο Δήμος Τήνου ύψους άνω του 1εκ. ευρώ, σχετικά με την διαχείριση και επεξεργασία των νέων σκουπιδιών μέχρι τη λειτουργία του νέου ΧΥΤΥ, που συνδυαστικά θα επιλύσουν οριστικά το προβλημα στο νησί και στην περιοχή Κοσσινι.

Επίσης, τέθηκε το ζήτημα νέας χρηματοδότησης για την αποπεράτωση της αποκατάστασης του πρώην ΧΑΔΑ στις Μαρμάριες καθώς και η υποβολή πρότασης από το Δήμο μας για διαχείριση βίο- αποβλήτων.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συντοπιτών μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο για ζητήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων του νησιού μας, ενόψει και της νέας σεζόν. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε ο υπό εξέλιξη καινοτομος διεθνής διαγωνισμός που προκήρυξε ο Δήμος Τήνου ύψους άνω του 1εκ. ευρώ, σχετικά με την διαχείριση και επεξεργασία των νέων σκουπιδιών μέχρι τη λειτουργία του νέου ΧΥΤΥ, που συνδυαστικά θα επιλύσουν οριστικά το προβλημα στο νησί και στην περιοχή Κοσσινι. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα νέας χρηματοδότησης για την αποπεράτωση της αποκατάστασης του πρώην ΧΑΔΑ στις Μαρμάριες καθώς και η υποβολή πρότασης από το Δήμο μας για διαχείριση βίο- αποβλήτων. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συντοπιτων μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yiannis siotos (@ysiotos) στις

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -