Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Συνεδρίαση Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων

Σε συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων με τηλεδιάσκεψη αποτιμήθηκε η μέχρι σήμερα εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και συζητήθηκαν περαιτέρω ενέργειες για την πολυπλευρη θωράκιση του νησιού απέναντι στην πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με τη συμμετοχή του Διοικητή του Αστυνομικου  Τμήματος Τήνου, του Λιμενάρχη Τήνου και του Προϊσταμενου του Πυροσβεστικου Κλιμακίου Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης των επισταμένων ελέγχων και της εφαρμογής του νόμου. 

Σε επικοινωνία που υπήρχε με το Λιμενάρχη Ραφήνας επιβεβαιωθηκε ότι γίνονται συνεχείς έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων απετράπησαν ήδη δεκάδες πολίτες, που ήθελαν να ταξιδέψουν προς την Τήνο χωρίς να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από την ατομική ευθύνη επιβεβαιώθηκε η ανάγκη αυτοπεριορισμού των τελευταίων επισκεπτών και η αυστηρή καραντίνα 14 ημερών των επισκεπτών που έχουν έρθει από το εξωτερικό (πριν ακόμη τη δημοσίευση των σχετικών ΚΥΑ).

Ο Δήμαρχος Τήνου
Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου
Ο Λιμενάρχης Τήνου 
Ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -