Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Δήμαρχος Τήνου: «Σας ευχαριστώ για τη διαχρονική αγάπη σας για τον τόπο μας»

Στην χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο αφιερωμένη στην Τήνο (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ). Το δικό του μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος όπου ανέφερε τα ακόλουθα:

Κυρίες και κύριοι,Φίλοι της Τήνου,

Θα ήθελα να ζητήσω την κατανόησή σας για το γεγονός ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατάφερα σήμερα να παρευρεθώ στη σημερινή εκδήλωση. Μια εκδήλωση που πάντα με γεμίζει με αισιοδοξία και υπερηφάνεια.

Αισιοδοξία γιατί το νησί καταφέρνει να συγκεντρώνει το συνεχές και ειλικρινές ενδιαφέρον ανθρώπων με διακριτή κοινωνική και πολιτισμική αναφορά.

Υπερηφάνεια γιατί έχουμε όλοι μαζί κάτοικοι,αλλά και επισκέπτες του νησιού δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με κοινά όνειρα, κοινές ανησυχίες και κοινούς στόχους.

Και αυτό είναι μία τεράστια επιτυχία που αποδεικνύει ότι η πρόοδος έρχεται ουσιαστικά μέσα από τη σύνθεση, τη συνεργασία και την εξωστρέφεια.

Αυτό προσωπικά πιστεύω είναι το μυστικό για την επιτυχία κάθε συλλογικής προσπάθειας στη σημερινή εποχή.

Ειδικά όμως για την Τήνο αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά από πολλές τοπικές κοινωνίες.

Ο συνδυασμός της παράδοσης με το συγχρονο, η διατήρηση της ιδιαίτερης πολιτισμικής φυσιογνωμίας, η ισόρροπη τοπική ανάπτυξη με πολλά χωριά και οικισμούς εκτός Χώρας, η προσέλκυση επισκεπτών με αγάπη για τον Πολιτισμό και ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής.

Αυτή την ιδιαίτερη τοπική κουλτούρα που κάποιοι ανακαλύψαμε από μικρά παιδιά και κάποιοι άλλοι ως επισκέπτες καλούμαστε όλοι να διατηρήσουμε και να εμπλουτίσουμε.

Είναι πραγματικά συγκινητικό και μοναδικό ότι σε αυτοί την προσπάθεια πρωτοστατούν οι Φίλοι της Τήνου.

Προσωπικά, θέλω με τη σημερινή ευκαιρία να πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τη διαχρονική στήριξη και αγάπη σας για τον τόπο μας.

Να είστε πάντα καλά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -