Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Διεθνές Πρόγραμμα Φιλοξενίας στην Τήνο

Διεθνές Πρόγραμμα Φιλοξενίας στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το Διεθνές Πρόγραμμα Φιλοξενίας Τέσσερα – Συν ένα – στοιχεία έρχεται στην Τήνο από το ΚΟΙΝΩΝΩ Tinos Art Gathering

25.04 – 22.5.2022
Ένας μήνας γεμάτος ανοιχτές συναντήσεις, εξερευνήσεις, εργαστήρια, ραδιοφωνικές εκπομπές, συζητήσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις, που μας προσκαλούν να αναστοχαστούμε τη σχέση ανθρώπινης κοινωνίας και φυσικού περιβάλλοντος με φόντο το ποικιλόμορφο γεωλογικό τοπίο της Τήνου.
Το ΚΟΙΝΩΝΩ δανείζεται τα τέσσερα στοιχεία: γη, νερό, αέρας, φωτιά – συν ένα- το “στοιχείο” του χρόνου, συστήνοντας ένα θεματικό πρόγραμμα residency που επιχειρεί να εντάξει το ίδιο το τοπίο στην αντίληψή μας για το χώρο, το χρόνο, τις εποχές, την ύλη, την ενέργεια, τη φύση, την παράδοση και τις διάφορες κοινωνικές εκφάνσεις τους.Εκκινώντας από την ιδιαίτερη γεωλογία και το πολιτισμικό απόθεμα της Τήνου, το πρόγραμμα φιλοξενίας Τέσσερα -συν ‘Ενα- Στοιχεία εγκαθίσταται για ένα μήνα στο νησί, και δημιουργεί συνθήκες ζύμωσης και διαλόγου με την τοπική κοινότητα για θέματα βιωσιμότητας, περιβάλλοντος, σύγχρονης τέχνης, παράδοσης και επιστήμης. Είμαστε σε θέση να υπερβούμε το διαχωρισμό μεταξύ ανθρώπινης κοινωνίας και περιβάλλοντος; Μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και ένα άμεσα βιωματικό πλαίσιο συζήτησης, πρόκειται να οικοδομήσουμε μια ζωντανή διεπιστημονική κοινότητα σε πέντε τοποθεσίες της Τήνου: Λατομεία Κουμελά, Κακιά Σκάλα, χωριό Ισμαήλ, Λιμνοδεξαμενή Λιβάδας, Λιβάδι Κώμης.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Φέτος,  υποδεχόμαστε στην Τήνο 14 residents από Ελλάδα, Γαλλία, Κανάδα, Αυστραλία με αποστολή να διερευνήσουν τη σχέση του φυσικού περιβάλλοντος με την ανθρώπινη κοινωνία. Εικαστικοί, ερευνήτριες, φωτογράφοι, μουσικοί, αρχιτεκτόνισσες, ανθρωπολόγοι, γεωγράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, συνεργάζονται και εγγράφουν νέες αναπάντεχες αφηγήσεις μεταξύ τέχνης και βιωσιμότητας. 
Paul Mouginot, Adam Fish, Eleni Zervou, Steve Bates, Maro Fasouli, Jacob Moe, Kleopatra Haritou, Sylvain Guyot, Kristof Guez, Pascal Desmichel, Andreas Levisianos, Dimitra Kandia, Georgia Manousogiannaki, Irini Vallindra.
Γνωρίστε τους φετινούς συμμετέχοντες και συμμετέχουσες:
RESIDENTS 2022
Απαντώντας σε έναν από τους θεμελιώδεις στόχους του Κοινωνώ, την ανάμειξη της τοπικής κοινότητας στις δράσεις του προγράμματος φιλοξενίας, με μεγάλη μας χαρά καλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Τήνου, να συμμετέχουν στα ανοιχτά εργαστήρια, για ενήλικες, και για παιδιά, που θα γίνουν από τους residents. 

Επιπλέον, καλούμε τους μόνιμους κατοίκους τηςΤ ήνου να γίνουν μέλη της ομάδας του Κοινωνώ, συνεισφέροντας εμπράκτως στην οργάνωση των επιμέρους δραστηριοτήτων,   μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού. 
WORKSHOPS & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
 Η συμμετοχή σε όλες δράσεις του Κοινωνώ είναι ανοιχτή και ελεύθερη προς όλους/όλες.
 
Το Διεθνές Πρόγραμμα Φιλοξενίας Τέσσερα – συν Ένα- Στοιχεία του Κοινωνώ Tinos Art Gathering δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την οικονομική υποστήριξη από τοπικούς συλλόγους, φορείς, και επιχειρήσεις του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους και την πίστη στην κοινή μας αποστολή για την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας!
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΧΟΡΗΓΟΙ
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα, τις παράλληλες δράσεις και τις εκδηλώσεις!

https://kinono.gr/
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -