Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Διήμερη επίσκεψη στην Τήνο για τον Γιάννη Βρούτση

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 24 Μαρτίου και το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ειδικότερα, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου κκ. Δωρόθεος Β΄.

Ο κ. Βρούτσης, θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία, καθώς και στη Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης που θα ακολουθήσει στην πόλη της Τήνου. Επίσης, θα συμμετέχει και στην επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο, την Έπαρχο Τήνου-Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής, καθώς και με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -