Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Δίκτυο Tinos Circular Business

Η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται εύκολα, γρήγορα, αθόρυβα & δωρεάν!

Με το σύστημα “πόρτα-πόρτα” οι επιχειρήσεις της Τήνου μειώνουν τα απορρίμματά τους, ανακυκλώνουν και συμβάλλουν στην εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας!

Πάρε μέρος!

Βάλε την επιχείρησή σου στο δίκτυο Tinos Circular Business και εξασφάλισε μία σεζόν πιο ξεκούραστη, με λιγότερα απορρίμματα και περισσότερη ανακύκλωση! Αν είσαι ιδιοκτήτης/ιδιοκτήτρια εστιατορίου, ταβέρνας, καφετέριας, bar, ξενοδοχειακής μονάδας με καφέ, σούπερ μάρκετ ή εταιρίας τροφοδοσίας και οι κάδοι της επιχείρησής σου γεμίζουν με χαρτόνι, μέταλλο, πλαστικά μπουκάλια και γυάλινες φιάλες, τότε ήρθε η ώρα για δράση!

Εξοικονόμηση χρόνου
Λιγότερα δρομολόγια για την μεταφορά των απορριμμάτων στους κάδους, περισσότερο διαθέσιμο και ξεκούραστο προσωπικό!

Επιχείρηση “πρότυπο”
Αλλάζοντας τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, η επιχείρησή σας αποτελεί πρότυπο συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία πιο καθαρή Τήνο.

Καθαριότητα & ησυχία
∆ιαλογή στην πόρτα με ηλεκτροκίνητα οχήματα σημαίνει λιγότερες “βρωμιές” αλλά και λιγότερος θόρυβος!

Νησί “πρότυπο”
H επιχείρησή σας συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά έργα που υλοποιούνται στη χώρα, αναδεικνύοντας την Τήνο σε νησί πρότυπο για την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας.

Υποστήριξη
Η ομάδα του έργου είναι δίπλα σε εσάς και το προσωπικό σας και σας καθοδηγεί καθόλη τη διάρκεια της δράσης, εφαρμόζοντας λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Συμμετέχω.
Αναβαθμίζω την επιχείρησή μου.
Φροντίζω το νησί μου!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -