Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Δήλωση Αναστασίας Ψάλτη, Υποψήφιας Δημάρχου Τήνου

Απογοήτευση και μόνο προκαλούν τα όσα συνέβησαν στο Δήμο μας τις προηγούμενες ημέρες.

Η Δημοτική Αρχή αποφεύγει το διάλογο, προσβάλει τη θεσμική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, επιχειρεί να απαξιώσει τους δημοτικούς συμβούλους και πολύ περισσότερο όλες και όλους εμάς, τους δημότες.

Η μείζων αντιπολίτευση παρόλα αυτά επιλέγει την επικοινωνιακή και όχι την ουσιαστική προσέγγιση σημαντικών ζητημάτων όπως απαιτείται.

Η Τήνος αξίζει πολύ περισσότερα. Η λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου χρειάζεται αλλαγή. Νοοτροπίας, ύφους, σεβασμού στους θεσμούς και στη συνέχεια μοντέλου ανάπτυξης και αποτελεσματικότητας.

Δεν αρκεί η διαχείριση του σήμερα, που και αυτή ακόμα τις περισσότερες φορές είναι ανεπαρκής. Δεν βοηθά η άρνηση. Χρειάζεται ολοκληρωμένος σχεδιασμός. Χρειάζονται προτάσεις. Η Τήνος, έχει τις δυνατότητες να γίνει λειτουργική και βιώσιμη, να αναπτύσσεται ισόρροπα και να υποστηρίζει τη ζωή των κατοίκων της χωρίς αποκλεισμούς. Ο Δήμος μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ανοικτά και αποτελεσματικά, προς όφελος όλων των δημοτών.

Είναι όλα αυτά που με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας, ως υποψήφια Δήμαρχος, πρώτη μεταξύ ίσων σε μία ομάδα ανθρώπων με σημαντική προσφορά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτική ζωή του νησιού μας, Σύντομα, με την ανακοίνωση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού μας, θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για την αλλαγή, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη λειτουργία του Δήμου, για το αύριο που θέλουμε για τη Τήνο και τη ζωή μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -