Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Δημαρχος Τήνου: Απόφαση που δικαιώνει πολυετείς αγώνες του Τηνιακού Λαού

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Γιάννης Σιώτος / Δημαρχος Τήνου

Με πολλή χαρά ενημερώνω ότι με απόφασή του το Πρωτοδικείο Σύρου αναγνωρίζει την κυριότητα του Δήμου στην παράνομη διάνοιξη που οδηγεί στο Αιολικό Πάρκο της Ενεργειακής Κυκλάδων, αλλά και σε όλη τη δημοτική έκταση Υστερνίων και Καλλονής. Μετά την απόφαση αυτή ο Δήμος μπορεί να περιφράξει νόμιμα την έκταση της ως άνω παράνομης διάνοιξης, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο ανωτέρω Αιολικό Πάρκο στα Πράσσα, η οποία πλέον μπορεί να συνεχιστεί, μόνον κατόπιν συμφωνίας του Δήμου ή νομικών ενεργειών πια της Ενεργειακής Κυκλάδων.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η απόφαση δικαιώνει πολυετείς αγώνες του Τηνιακού λαού, καθώς τις διαχρονικές ενέργειες του Δήμου Τήνου, που από το 2016 μέχρι και σήμερα, έδωσε μία ολομέτωπη μάχη για την αποτροπή της τοποθέτησης έστω και των 3 αυτών ανεμογεννητριών, απέναντι ακόμα και σε παλαιότερες ατυχείς αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Εξωμβούργου.

Ο αγώνας μας δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατοχυρώνοντας ταυτόχρονα στην ιδιοκτησία του Δήμου μία πολύ μεγάλη έκταση που είχε «μπει στο μάτι» αρκετών επίδοξων «επενδυτών». Τώρα πια, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει και τυπικά στον Δήμο. Οι πολίτες της Τήνου, ήταν μαζί μας σε όλη αυτήν την άνιση μάχη και θα ήθελα και προσωπικά να τους ευχαριστήσω για την συνδρομή του καθενός και της καθεμιάς ξεχωριστά.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -