Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δήμαρχος Τήνου «Η υπέροχη προσπάθειά σας κάνει την Τήνο περήφανη»

Χαιρετίζω με ιδιαίτερη συγκίνηση τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού από τον Δήμο σε συνεργασία με τις Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είναι πολύ σπουδαίο για το νησί μας που με αυτή τη ξεχωριστή σύμπραξη εισάγονται τα παιδιά σε μια μορφή υψηλής τέχνης και χαίρομαι που μπόρεσε ο Δήμος να προσφέρει κάθε βοήθεια ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια διοργάνωση γεμάτη μουσική και ζωντάνια, μια εκδήλωση από τα παιδιά μας για τα παιδιά μας και για εμάς όλους.

Με αίσθημα ευθύνης μεριμνούμε για τον προσανατολισμό των νέων στη μουσική και στις τέχνες, δίνοντάς τους εφόδια στην φαρέτρα τους, την πνευματική καλλιέργεια, την αισθητική και την ψυχική υγεία. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συντονιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων, συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν για να πετύχουν αυτήν την σπουδαία συμμετοχή στο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η υπέροχη προσπάθειά σας κάνει την Τήνο περήφανη και εύχομαι ολόψυχα αυτό το εγχείρημα να συνεχιστεί, να διανθιστεί και να καθιερωθεί ως θεσμός το σημερινό πρωτότυπο Φεστιβάλ Μουσικής. Συγχαρητήρια και πάλι.

Σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλή απόλαυση!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -