Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δήμαρχος Τήνου «Mια σημαντική ημέρα για την πολιτιστική ταυτότητα της Τήνου»

Χθες στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου παρουσιάστηκαν οι μελέτες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Σχολής Καλών Τεχνών και την αποκατάσταση, συντήρηση και εκθεσιακή αναβάθμιση της οικίας – μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά.

Μια σημαντική ημέρα για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας, την επιβεβαίωση του διακριτού χαρακτήρα του νησιού μας και την απόφαση της τοπικής μας κοινωνίας να τον διατηρήσει και να τον προβάλλει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη δίχρονη στενή συνεργασία μας για αυτό το τεράστιο project, για την ικανοποίηση του αιτήματος της δημοτική μας αρχής με την προσθήκη σε αυτό και της οικίας Χαλεπά.

Τον Βουλευτη κ.Φίλιππο Φόρτωμα για την αρωγή του στην όλη προσπάθειά μας.

Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε και σε αυτό το έργο.

Τους συνεργάτες μου στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου και στην Τοπική Κοινότητα και κυρίως την αντιδήμαρχο Νικολέττα Τριανταφύλλου και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πέτρο Μαρκουΐζο για τον συντονισμό των ενεργειών με σκοπό την πρόωθηση του αιτήματος της αποκατάστασης της οικίας Χαλεπά.

Τον Διευθυντή της Σχολής Καλών Τεχνων κ. Λεωνίδα Χαλεπά για την γόνιμη συνεργασία μας και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πολύτιμη αρωγή του.

Γιάννης Σιώτος

Δήμαρχος Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -