Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ο Δήμαρχος Τήνου για την 25η Μαρτίου

Το μήνυμα του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου για την 25η Μαρτίου.

Τιμούμε και γιορτάζουμε σήμερα, μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας αλλά και μία από τις μεγαλύτερες εθνικές εορτές τις Πατρίδας μας. Ως χριστιανοί, τιμούμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Το χαρμόσυνο άγγελμα της έλευσης του Θεανθρώπου και την απαρχή της σωτηρίας του γένους των ανθρώπων. Ως Έλληνες, την εθνική μας παλιγγενεσία του 1821, η οποία αποτέλεσε ορόσημο για την μετέπειτα εξέλιξη του έθνους μας. Την ημέρα αυτή ο λαός μας, Ευαγγελίστηκε την ελευθερία του.

Τέτοιες μέρες πρέπει να ανατρέχουμε στις ενδοξότερες στιγμές του εθνικού μας βίου, για να νοηματοδοτήσουμε ξανά, την ατομική – εθνική μας πορεία και ευθύνη.

Σε μια κρίσιμη για την Πατρίδα μας συγκυρία, απαιτείται περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τόνωση του εθνικού μας φρονήματος. Το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις και εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο, δεν μας αποτρέπει από το να αισθανθούμε εθνική υπερηφάνεια.

Ο αγώνας που δίνει έκαστος από εμάς, ατομικά, είναι δύσβατος αλλά έχοντας υψηλό το εθνικό μας φρόνημα αλλά και την ατομική και συλλογική μας ευθύνη, ελπίζω ότι θα κερδηθεί και του χρόνου όλοι μαζί θα εορτάσουμε, όπως πρέπει τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σας!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -