Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

O Δήμαρχος Τήνου για τη τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

Στη χθεσινη τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τους συναδέλφους -Δημάρχους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Έπαρχους και Χωρικούς Αντιπεριφερειαρχες, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη, ο οποίος και προήδρευε λήφθηκαν αποφάσεις για επιπρόσθετα και αυστηρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην τοποθέτησή μου
συμφώνησα με την πρόταση του κ. Περιφερειάρχη για περαιτέρω περιορισμό των μετακινήσεων πολιτών προς τα νησιά και μεταξύ των νησιών, πλην των μετακινήσεων των μόνιμων κατοίκων για λόγους υγείας και μόνο, της τροφοδοσίας, καυσίμων κλπ αγαθών, τονίζοντας με τη σειρά μου ότι θα πρέπει να εφαρμοσθεί και σ’ αυτούς η 14ημερη καραντίνα.

Συμφώνησα δε πλήρως με τις ενέργειες των Περιφερειάρχη και Προέδρου ΠΕΔ Αιγαίου για τη στήριξη της ελληνικής ακτοπλοΐας, την οποία εμείς οι νησιώτες έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη όχι μόνο σ’ αυτή τη πρωτοφανή κρίση, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Επέμεινα και ζήτησα για μια ακόμη φορά την αναστολή των οικοδομικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Τήνου, καθώς ο συνωστισμός εργατών και η παραβίαση των μέτρων από ορισμένους επαγγελματίες υπονομεύουν τις μέχρι σήμερα ενέργειές μας για την αποτροπή μετάδοσης του Covid-19, στην κρίσιμη αυτή συγκυρία.

Επιπρόσθετα έθεσα το πρόβλημα της μεταφοράς των test στο Ινστιτούτο Παστέρ, γεγονός το οποίο δεσμεύτηκε η Περιφέρεια να επιλύσει.
Τέλος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τη στήριξη της κτηνοτροφίας και της αλιείας καθώς και του τουρισμού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -