Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ο Δήμος Τήνου για τον μαζικό εμβολιασμό – Μέχρι 21 οι αιτήσεις

Πρόγραμμα εμβολιασμοί για τους μόνιμους κάτοικους από 18 – 60 στο νησί μας.

Σας γνωστοποιούμε ότι προγραμματίζεται να υλοποιηθεί μαζικός εμβολιασμός για τους επιθυμούντες ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ του νησιού μας, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Παρακαλείσθε όσοι επιθυμείτε να εμβολιαστείτε να υποβάλλετε μέχρι και την 21.04.2021 και ώρα 12.00 μμ στο e-mail: dt.emvolio@gmail.com τα παρακάτω δικαιολογητικά:

➢ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
➢ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 (Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας)
➢ ΑΜΚΑ
➢ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ)

Για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ υπηκόους χρειάζεται ακόμη: Αντίγραφο Διαβατηρίου και Άδεια Παραμονής. Για οιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 22833.60134 & 22833.60117

Προσοχή: Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν πλήρη όλα τα ως άνω δικαιολογητικά. Η μόνιμη κατοικία θα αποδεικνύεται αποκλειστικά από το Ε1.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς και για εξαιρετικές περιπτώσεις είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα παραπάνω τηλέφωνα.

(Οι κάτοικοι των Τ.Κ. Πανόρμου, Υστερνίων και Καρδιανής για διευκόλυνση τους θα εξυπηρετούνται στο τηλέφωνο 22830.31262). Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, έτσι ώστε να θωρακίσουμε την προσωπική και δημόσια υγεία.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -