Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Δήμος Τήνου – Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου στην Υπηρεσία Ύδρευσης-Αποχέτευσης

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της θερινής περιόδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό της υπηρεσίας Ύδρευσης- Αποχέτευσης ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς τους και της φιλότιμης προσπάθειας που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα στη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος μας αντιμετώπισε ιδιαίτερα υψηλή επιβάρυνση λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας την τουριστική αυτή περίοδο και παρά τις δυσκολίες και την τεράστια και άνευ προηγουμένου ζήτηση πόσιμου ύδατος που προέκυψε , το προσωπικό της υπηρεσίας λειτούργησε αποτελεσματικά και κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα δουλεύοντας πέραν του ωραρίου τους, αψηφώντας Σαββατοκύριακα και αργίες .Τους ευχαριστώ θερμά για την άριστη συνεργασία.

Από την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Δήμου της Τήνου δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -