Δήμος Τήνου/ Οι αρμοδιότητες της Γαρυφαλλιάς Πλυτά και της Νεφέλης Γκύζη

Με απόφαση που ανέβηκε στο διαύγεια ο δήμαρχος Τήνου ορίζει τους εντεταλμένους συμβούλους που θα έχουν διάρκεια θητείας έως και τις 12-01-2025.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Γαρυφαλλιά Πλυτά συζ. Αναστασίου, Εντεταλμένη Σύμβουλο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας:

– Την υποβοήθηση στην άσκηση των αρμοδιοτήτων Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας της καθ’ ύλην Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, με την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού, της συμμετοχικότητας με την ενθάρρυνση και υποστήριξη εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, ομάδων ενεργών πολιτών που θα δραστηριοποιούνται για την επίτευξη των στόχων
– Την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, της δωρεάς οργάνων και μυελού των οστών και άλλων πρωτοβουλιών φιλανθρωπίας και προσφοράς.
– Τη συνεργασία με ανθρωπιστικές οργανώσεις και εθελοντικές ομάδες .

Στην Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Φαλατάδου κ. Νεφέλη Γκύζη του Ευαγγέλου, Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτιστικής Κληρονομιάς :

– Την μέριμνα για την ανάπλαση και ανάδειξη τοπικών μνημείων, αξιοθέατων, πλατειών και προϊόντων.
– Την προώθηση δράσεων για την ανάπτυξη των σχέσεων με αδελφοποιημένες πόλεις του εξωτερικού και την ανάπτυξη εγχώριων και διεθνών συνεργασιών σε θέματα, τουρισμού και πολιτιστικής παράδοσης.
– Την ευθύνη για τη ψηφιοποίηση των αρχείων που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter