Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Δήμος Τήνου – Προσοχή στους δυνατούς ανέμους

Ο Δήμος Τήνου ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες οι καιρικές συνθήκες, λόγω πολύ δυνατών ανέμων, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Έχουν δοθεί οι δέουσες κατευθύνσεις και έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες σε Αντιδημάρχους να βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπισθούν.

Εφιστούμε την προσοχή στους δημότες και επισκέπτες του νησιού να είναι προσεκτικοί στις ενέργειές τους και να αποφεύγουν τη στάθμευση οχημάτων τους κοντά στα δέντρα, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από πτώσεις δέντρων και αντικειμένων, όπως επίσης να ασφαλίσουν αντικείμενα (γλάστρες, καρέκλες και οτιδήποτε άλλο, που μπορεί να πάρει ο αέρας).

Ο μηχανισμός του Δήμου Τήνου θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε έκτακτη ανάγκη.

Τηλέφωνα: 

Πυροσβεστικό κλιμάκιο Τήνου: 2283023129

Αστυνομικό τμήμα Τήνου: 22830 22100 

Γραμμή επικοινωνίας Δήμου Τήνου: 6930 075 112

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Ιωάννης Μαρκουΐζος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -