Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δημοσκόπηση της GPO για την Κυκλαδική για τις ερχόμενες δημοτικές Εκλογές Τήνου

ΠΗΓΗ: www.kykladiki.gr

Η Κυκλαδική, επιθυμώντας να υπηρετήσει τον δημοσιογραφικό της ρόλο ως προς την ενημέρωση του κοινού των Κυκλάδων, ξεκινά έναν κύκλο δημοσκοπήσεων ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο. Η Τήνος επελέγη ως πρώτος «προορισμός» δεδομένων των ιδιαίτερων αλλαγών που παρατηρούνται τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν και την επίδραση που μπορεί αυτές οι αλλαγές να σημειώσουν στην καθημερινότητα, αλλά κυρίως στη διάθεση και την πρόσληψη της τουριστικής αξίας του νησιού από τους μόνιμους κατοίκους. Ο θρησκευτικός τουρισμός ήταν το είδος που μέχρι τουλάχιστον την αρχή της πανδημίας αποτελούσε τον κύριο στόχο αλλά και χαρακτήριζε την τουριστική επισκεψιμότητα ενώ οι στόχοι για το 2022 της παρούσας δημοτικής αρχής, επεκτάθηκαν σε άλλους τομείς όπως στον γαστρονομικό, αρχαιολογικό και φυσιολατρικό τουρισμό αναδεικνύοντας σημαντικές άλλες δυνατότητες το νησιού αλλά και επιδεικνύοντας επιτυχημένα αποτελέσματα. Τήνος λοιπόν…

Η έρευνα διεξήχθη στο χρονικό διάστημα 9-14 Φεβρουαρίου για λογαριασμό της εφημερίδας Κυκλαδική από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ «G.P.O. AE» η οποία ανέλαβε τη διεξαγωγή ποσοτικής έρευνας κοινής γνώμης στον Δήμο Τήνου με την μέθοδο των προσωπικών τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 400 ατόμων, 17 ετών και άνω, στις Δημοτικές Ενότητες του νησιού. Οι τηλεφωνικές συνεντεύξεις έγιναν μέσω συστήματος CATI, με χρήση γραπτού δομημένου ερωτηματολογίου.

Επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία της μέτρησης που παρουσιάζουμε αποτελούν την καταγραφή των τάσεων που επικρατούν τη δεδομένη χρονική περίοδο διεξαγωγής της έρευνας.

Στην ερώτηση Πόσο ικανοποιημένος είστε από το έργο του Δημάρχου κ. Σιώτου Γιάννη, 22,1 % απάντησαν Πολύ, 28,5 % απάντησαν Αρκετά, 19,0 % απάντησαν Λίγο, 28,5 % απάντησαν Καθόλου ενώ ένα 1,9 % απάντησε Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -