Ψήφισμα Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου- Ελαιοτριβείο Τήνου

Στην Τήνο και στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Τήνου ,σήμερα 05/07/2020  ημέρα Κυριακή  και ώρα 08.30 π.μ, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μέλους του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου -Ελαιοτριβείου  Τήνου Πανώριου Νικολάου , . έχοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 18318/13-3-2020 εγκύκλιο (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών «Σύγκληση συλλογικών οργάνων των Δήμων, των Περιφερειών και των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19»,  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό  Συμβούλιο ,για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.ΣΦ.Ε.Τ, μετά το άγγελμα του θανάτου του Μέλους του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου -Ελαιοτριβείου  Τήνου Πανώριου Νικολάου.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη του Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου Ελαιοτριβείου Τήνου, μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου  Πανώριου Νικολάου εκφράζουμε :

-Τα από καρδιάς συλλυπητήρια προς την οικογένειά του εκλιπόντος.
Θα συνεχίσει να είναι νοερά μαζί μας ,με τις κατευθύνσεις του, την εργατικότητα του ,την ψυχραιμία του και την  αντιμετώπιση των προβλημάτων  της  Δημοτικής μας Επιχείρησης.Το Δ.Σ  αναγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά του προς την Δημοτική  Επιχείρηση , ομόφωνα αποφασίζει

1). Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την Εξόδιο Ακολουθία.
2). Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την πρώτη μετά το θάνατό του, τακτική συνεδρίαση.
3). Να δημοσιευτεί το παρόν στο τοπικό τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  &ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter