Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου: Όταν μεγαλώσω θα γίνω … Επεισόδιο 2ο

Σε συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος <<όταν μεγαλώσω θα γίνω ..>> που πραγματοποιεί η Στ΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού της τάξης Αρμακόλα Ευγενίας σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων, οι μαθητές αυτή τη φορά πραγματοποίησαν ακόμη δύο επισκέψεις. Η πρώτη ήταν στο κτηνιατρείο του κ. Βορίσση, ο οποίος με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση ξενάγησε τα παιδιά σε όλους τους χώρους του πλήρως εξοπλισμένου ιατρείου του, μοιράστηκε τις εμπειρίες του και έλυσε όλες τις απορίες των παιδιών. 

Η δράση συνεχίστηκε στο πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς, όπου ο αξιόλογος τοπογράφος μηχανικός Γιάννης Βιδάλης μαζί με τον συνεργάτη του ηλεκτρολόγο μηχανικό Ιωσήφ Καραμπατζάκη, παρέα με τα παιδιά έκαναν μετρήσεις, τις οποίες αποτύπωσαν σε ένα τοπογραφικό σχέδιο! Αμέσως μετά, οι μαθητές και η εκπαιδευτικός είχαν την χαρά και την τιμή να γνωρίσουν και το πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού από τον πολύ ταλαντούχο κύριο Εμμάνουελ Δελασούδα, ο οποίος αφιέρωσε αρκετό χρόνο εξηγώντας στα παιδιά λεπτομέρειες του επαγγέλματος, καθώς και συζητώντας μαζί τους κάθε απορία. 

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης ενθουσιάστηκαν που ήρθαν σε επαφή με ακόμη τρία επαγγέλματα και μπόρεσαν να γνωρίσουν από κοντά περισσότερες πληροφορίες από τους ίδιους τους επαγγελματίες. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βορίσση, τον κ. Βιδάλη, τον κ. Κραμπατζάκη και τον κ. Δελασούδα για τον χρόνο και την ζεστή φιλοξενία τους.

 Έπεται συνέχεια..

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -