Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας  Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.  Γαβριήλ και συνεργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, τελέσθηκε σήμερα το πρωί Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, με αφορμή την ιερά Αποδημία,  που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  στο νησί της Μεγαλόχαρης, ηγουμένου του Σεβασμιωτάτου κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή του Πρωτοσυγκέλλου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Επιφανίου Αρβανίτη, Εφημερίων, Διακόνων και πολλών πιστών.

Το θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  κ. Γαβριήλ, ο οποίος εστίασε το λόγο του στο πώς ο Θεός  χαριτώνει τη ζωή μας και στην αναγκαιότητα να παραμείνουμε πιστοί και αφοσιωμένοι στην Εκκλησία του Χριστού και την Παναγία Μητέρα Του, ειδικά σε μια περίοδο, που κυριαρχεί η αδικία, η φτώχεια και ο πόλεμος και ψευδείς  ιδεολογίες, που μας αποπροσανατολίζουν από την πίστη και τις πολυαιώνιες και διαχρονικές αξίες μας!

Κατακλείων, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την υποδοχή και τη φιλοξενία του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον κ. Γαβριήλ για την παρουσία του και τέλεσε μαζί του το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Αντιπροέδρου της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής Ευαγγέλου Γκύζη, ανδρός δραστηρίου και φιλογενούς, πλείστα μοχθήσαντος για την προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του Ιδρύματος.

Συμμετείχαν, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τήνου, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, νεοεκλεγέντες Δημοτικοί σύμβουλοι, o Πρόεδρος και μέλη της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων,  εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, ευλαβείς Χριστιανοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Της εκκλησιαστικής τάξεως επεμελήθη ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αύριο θα ταξιδέψει στην Σαντορίνη, προκειμένου να παραστεί, με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Αμφιλοχίου, στην Εξόδιο Ακολουθία Πρεσβυτέρου, τον οποίο είχε χειροτονήσει, ο αοίδιμος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Α’.  

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -