Ανακάλυψε την δική σου Τήνο!!

Το νησί της Τήνου είναι ένας ιδανικός προορισμός για παντός είδους διακοπές, καθότι η γεωγραφική του θέση επιτρέπει σε κάθε ταξιδιώτη να την επισκεφτεί για ολιγοήμερες ή πολυήμερες αποδράσεις με ιδανικές περιόδους την Άνοιξη, επειδή όλη η φύσης είναι ανθισμένη και δεν θυμίζει σε τίποτα το καλοκαιρινό μοτίβο. 

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Επίσης άλλη μια χρονική στιγμή ιδανική για αποδράσεις είναι η περίοδος λίγο πριν την καρδιά του καλοκαιριού, τους μήνες Μάιο – Ιούνιο η οποία ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ και οδοιπορικές εξορμήσεις.


Η πλούσια σε φυσική ομορφιά ενδοχώρα του νησιού, θα συναρπάσει κάθε επισκέπτη απ’τις μυριάδες και ανεξίτηλες στο χρόνο κυκλαδίτικες πινελιές, οι οποίες κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν και στην καθημερινή ζωή των τότε κατοίκων. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το χωριό του Πύργου με την πλούσια καλλιτεχνική φλέβα του διότι είναι η γενέτειρα μεγάλων καλλιτεχνικών ονομάτων στο χώρο των τεχνών και πιο συγκεκριμένα στην μαρμαροτεχνία με τον Γιαννούλη Χαλεπά του οποίου τα έργα παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο και φωτίζουν τα χνάρια των νεώτερων.

Οι επιλογές για μια άριστη διαμονή στο νησί της Τήνου είναι αρκετές και ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, παρέχοντας τους ανέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και σε οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν την αγάπη και τη φιλοξενία τους καθιστώντας το περιβάλλον οικείο και ιδανικό για ξεκούραστες διακοπές. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα κουτούκια και τις παραδοσιακές ταβέρνες σε κάθε μεριά του νησιού οι οποίες προσφέρουν πλούσια τοπικά εδέσματα και κυκλαδίτικες νοστιμιές.

Υ.Γ. Ανακαλύψτε την Τήνο, θα σας σαγηνέψει με τις απαράμιλλες ομορφιές της !!!

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter