Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Δωρεάν Webinar – Η γνώση είναι δύναμη!

Με ένα δωρεάν webinar με θέμα «Η γνώση των νέων δεδομένων είναι η δύναμή μας για την προετοιμασία της φετινής σεζόν» ξεκινούν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η Δρ. Georgia Zouni θα μας μιλήσει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και να αναμένουμε το 2021, στη νέα τουριστική σεζόν, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στην εποχή της πανδημίας και η Υβόννη Παπαστεφάνου θα μας δείξει το δρόμο για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, αναμονής και αβεβαιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://forms.gle/nKdtMRMSyDaXsaac9 έως την Τετάρτη 3/3/2021 και ώρα 14.00.

Το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -