Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δοξολογία επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Αρτεμίου στην Τήνο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε Δοξολογία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας υπέρ υγείας και επιτυχίας της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Αρχηγού, της Ηγεσίας, Αξιωματικών, Αρχιφυλάκων, Αστυφυλάκων και των υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατηγού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε στον Διοικητή και στα μέλη της δυνάμεως του ΑΤ Τήνου, προσωπική και οικογενειακή υγεία και καλή δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο τους.

Συμμετείχαν, η Έπαρχος Τήνου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο Γεν. Γραμματέας της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστρίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ και ευλαβείς Χριστιανοί.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img