Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Δράσεις στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου

Δράσεις στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τήνου προχωρά ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της αίθουσας μαθητείας, με την κατασκευή βιβλιοθήκης, προθηκών, τράπεζας εργασίας, προμήθειας καθισμάτων και διαδραστικής οθόνης.

Η βιβλιοθήκη θα φιλοξενεί βιβλία τηνιακού ενδιαφέροντος και Τηνίων συγγραφέων. Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους συγγραφείς, τους φίλους των γραμμάτων και τεχνών, να προσφέρουν βιβλία τους, για τη συγκρότηση και εξοπλισμό της. Επικοινωνία: τηλ. 2283401034 και 6944753510, e-mail: msohos@yahoo.gr.
Στις προθήκες θα τοποθετηθούν σημαντικά έγγραφα της Μοσχούλειας Σχολής, των Δημοτικών μας Σχολείων, έγγραφα που αφορούν την εκπαίδευση στην Τήνο κ.α.


Παράλληλα, θα λειτουργήσει ηλεκτρονική τεχνική βιβλιοθήκη, καταγράφοντας την ιστορία μας, σημαντικά έγγραφα και αποφάσεις, ομιλίες, επιστημονικές συναντήσεις, σημαντικές εκδηλώσεις (Τήνια, θέματα του Δήμου Τήνου, του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., αρχεία κ.λ.π).

Για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
Σήμερα, 11 Οκτωβρίου 2021, στις ώρες 18.00-20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Πολιτισμού και Παιδείας, ο Δήμος Τήνου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: Κυκλική Οικονομία στις Κυκλάδες-η περίπτωση της Τήνου.

Στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στις 19.00, παρουσιάζεται το μυθιστόρημα της Καλλιόπης Αναστασάκη ΤΑ ΠΕΔΙΚΛΑ. Παρουσίαση, από τον συγγραφέα-ποιητή Γιώργο Παναγιωτίδη, τον Βασίλη Ρούβαλη και τον Αντώνη Μαραγκό

Η είσοδος στο χώρο των εκδηλώσεων επιτρέπεται σε όλους τους εμβολιασμένους, με επίδειξη πιστοποιητικού, νόσησης 6μηνης ισχύος, αρνητικού αποτελέσματος Rapid test, 48ωρης ισχύος, σε έντυπη η ηλεκτρονική μορφή και με χρήση μάσκας.
Υπενθυμίζουμε, ότι, ήδη λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας των Αντώνη Αρμάου και Βασίλη Ρούβαλη, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΗΜΕΙΑ.

Καλή επιτυχία!

Μανώλης Σώχος, διαχειριστής Κληροδοτήματος Φωκίωνος και Μοσχούλας Πλυτά και Στέγης Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
5.9 ° C
6.4 °
5.5 °
70 %
13.9kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -