Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Τήνος- Τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα για το Θεολόγος Π.

ΠΗΓΗ: www.enandro.gr

Εκδόθηκε χτες 21/4 η εδώ και ένα μήνα πολυ-αναμενόμενη προκήρυξη της γραμμής μας ως άγονης και η δρομολόγηση επιδοτούμενων δρομολογίων για την εξυπηρέτηση της από την Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με την απόφαση η γραμμή μας κηρύσσετε επισήμως άγονη και επιδοτείτε με επείγουσες διαδικασίες για τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα!!! Να σημειώσουμε πως οι επείγουσες διαδικασίες καθυστέρησαν ένα-ενάμιση μήνα!

Και τώρα που προκηρύσσονται δεν έχουν αναδρομική ισχύ, αλλά αφορούν έναν ορίζοντα όσων ημερών θα συνεχιστεί ο αποκλεισμός των νησιών λόγω κορονοϊού!

Με το που εξέδωσε ανακοίνωση μερικής επιδότησης το υπουργείο Ναυτιλίας η FAst Ferries εξέδωσε νέο πρόγραμμα 4 δρομολογίων εβδομαδιαίως μέχρι 30/4.

Κι αν οι απαγορεύσεις συνεχίσουν τα επιδοτούμενα θα συνεχιστούν. 

Αναλυτικά, πρόκειται για μια μορφή μερικής επιδότησης των δρομολογίων και αναφέρεται αρχικά σε όσες εταιρείες έμειναν στη γραμμή και εκτέλεσαν δρομολόγια επί ζημία τους μέχρι Μ. Πέμπτη. Η υπουργική απόφαση βγήκε Μ. Πέμπτη. Όμως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο χτες Τρίτη του Πάσχα 21/4/20. Η επιδότηση – αν κατάλαβαν καλά οι εταιρείες – ξεκινά μάλλον από σήμερα 22/4 ή ίσως και από αύριο.

Κάθε δρομολόγιο πήγαινε-έλα επιδοτείται με 15.000 ευρώ (το ποσόν αναφέρεται μερικώς στα καύσιμα) και σχύει αρχικά μέχρι 30/4/20 και στη συνέχεια για όσο χρόνο διαρκούν οι απαγορεύσεις! 

Το συνολικό ποσό της επιδότησης σε 34 εταιρείες-γραμμές Αιγαίου-Ιονίου είναι 15 εκατ. ευρώ. 

Με απλά λόγια το υπουργείο άφησε την γραμμή μας και το νησί επί ένα μήνα τουλάχιστον να πνίγονται με τις απαγορεύσεις και μετά ανταποκρίθηκε με καθυστέρηση στο αίτημα της Fast Ferries που ήταν πλέον η μόνη που συνέχιζε δρομολόγια.

Και τώρα δίνει 4 μερικώς επιδοτούμενα δρομολόγια την εβδομάδα!

“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”

(a) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ FAST FERRIES ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ”

Με το που έβγαλε ανακοίνωση μερικής επιδότησης η Fast Ferries ανακοίνωσε αύξηση των δρομολογίων της από Ραφήνα σε 4 την εβδομάδα. Έτσι αυτή την εβδομάδα και την επόμενη που είναι ακόμα μέσα στις απαγορεύσεις τα δρομολόγια του Θεολόγος θα έχουν ως εξής:  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -