Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Δρομολόγηση επισκευής παραλιακού δρόμου Κιονίων Τήνου

Γράφει η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Συνεχής η παρουσία της Περιφερειακής Αρχής και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την δρομολόγηση της επισκευής του παραλιακού δρόμου των Κιονίων, μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Δήμο της Τήνου που αφορά τη μελέτη, δημοπράτηση και χρηματοδότηση του έργου εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο, παρά τις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα και σήμερα έγινε επίσκεψη στο πεδίο για να αποφασιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη, την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κτικάδου και την Πρόεδρο του Τοπικού Πέπη Βιδάλη, για τη συνδρομή στο εγχείρημα και την βοήθειά τους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -