

Η υπογραφή της σύμβασης από τη σημερινή Δημοτική Αρχή για την ανάδειξη και ανάπλαση των στεγάστρων του εξωτερικού λιμένα αποτελεί θετική εξέλιξη και ολοκληρώνει ένα ακόμη αναγκαίο βήμα σε μια διαδρομή που είχε ξεκινήσει από το 2021, επί της δικής μας διοίκησης.
Όπως αναγνωρίζεται και στη σχετική ανακοίνωση, το έργο ξεκίνησε τότε. Συγκεκριμένα, δημοπρατήθηκε τον Μάιο του 2021, η αποσφράγιση των προσφορών έγινε τον Ιούλιο του 2021 και με την απόφαση 156/06-10-2021 εγκρίθηκε το Πρακτικό Ι, με προσωρινό ανάδοχο την ERGOLAND ΕΠΕ.
Ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διοικητικές και αδειοδοτικές διαδικασίες, μέχρι το έργο να φτάσει στο σημερινό στάδιο της υπογραφής της σύμβασης.
Τα έργα δεν ξεκινούν την ημέρα της υπογραφής τους. Προηγούνται σχεδιασμός, μελέτες, αποφάσεις, διαγωνισμοί, εγκρίσεις και συστηματική διοικητική δουλειά. Αυτή η δουλειά έγινε, και γι’ αυτό το έργο μπορεί σήμερα να προχωρήσει.
Χαιρόμαστε που ένα ακόμη έργο που δρομολογήθηκε από τη δική μας Δημοτική Αρχή μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
Η Τήνος έχει ανάγκη από συνέχεια, συνεργασία και σεβασμό στη θεσμική μνήμη. Τα έργα ανήκουν στον τόπο και στους πολίτες, όχι σε πρόσωπα ή παρατάξεις. Όταν κάτι θετικό προχωρά, οφείλουμε όλοι να το στηρίζουμε, με ακρίβεια, ευθύνη και σεβασμό στην πραγματική διαδρομή του.











