Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Δύο λόγια για τον π. Αντώνιο Φόνσο

Δύο λόγια για τον π. Αντώνιο Φόνσο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλλονής – Καρκάδου

Ήταν πράος, ταπεινός, παράδειγμα υπομονής, ισχυρής θελήσεως, ανεξικακίας, αρχοντιάς και αξιοπρέπειας. Για 40 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα χωριά μας, που του εμπιστεύθηκε ο Θεός, χωρίς να λιποτακτήσει ούτε στιγμή από τα βαριά καθήκοντα της Ιεροσύνης. Κύρια εφόδια της Ιερατικής του διακονίας δεν ήταν τόσο η μόρφωση και τα πτυχία, όσο η συνεχής διάθεσή του για προσφορά, η ιώβειος υπομονή και η πλούσια καρδιά του. Μια καρδιά γεμάτη με τη Χάρη του Θεού, γεμάτη από ιερό ζήλο, νεανική ικμάδα και αγωνιστικό φρόνημα από την πρώτη μέρα έως και το τελευταίο έτος της διακονίας του.

Παρά την βαριά αρρώστια του προς το τέλος της επί γης ζωής του, παρά την δοκιμασία πού του έστειλε ὁ Θεός, δεν λύγισε, ούτε απελπίστηκε, αλλά με ελπίδα μέχρι πριν μερικούς μήνες συνέχιζε να ιερουργεί και να βιώνει το χάρισμα της Ιεροσύνης του.

Είμαστε ευγνώμονες για ότι πρόσφερες με την ιερατική σου διακονία στην Αγία μας Εκκλησία και κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη σεπτή σωρό σου, δεόμενοι με όλη μας την ψυχή προς τον Κύριο και Αρχηγό της Ζωής και του θανάτου να σε κατατάξει μεταξύ των Αγίων.

Ο καλός χαρακτήρας του, είναι το καλύτερο μνημείο. Αυτοί που σ’ αγάπησαν κι αυτοί που βοήθησες, θα σε θυμούνται για πάντα.

Χάραξες τ’ όνομά σου στις καρδιές μας και όχι μόνο στο άψυχο μάρμαρο.

Αιωνία σου η μνήμη.

Από το Δ.Σ. του
Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου
Καλλονής και Καρκάδου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
few clouds
13.6 ° C
13.8 °
12.2 °
67 %
5.7kmh
20 %
Σα
13 °
Κυ
12 °
Δε
10 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -